Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

En konstant rekrytering av konsulter är kontinuerligt pågående hos oss på Raccoon.

Vårt motto är rätt person på rätt plats där vi alla pratar samma språk. För oss är det som sagt viktigt att arbeta med rätt personer, och ännu viktigare – att våra medarbetare ser innovativt på framtiden tillsammans med oss.

Raccoon Consulting jobbar med konsultuppdrag inom system- och webbutveckling. Vi letar efter dig som har kompetens och erfarenhet av just detta, men också utav programmering, test och produktägarskap.

Genomsyras du också av våra grundvärderingar bestående av gemenskap, professionalism och engagemang är vi övertygade att Raccoon är rätt plats för dig.

Välkommen att kontakta en av våra konsultagenter.

Aktiviteter med Raccoon

Aktiviteter med Raccoon

Vi skapar puls

Vi på Raccoon älskar teambuilding och ordnar regelbundet aktiviteter i form av middagar, konferenser, kick-offs och allt däremellan som gör dagarna på jobbet lite roligare.

Självklart är vi alltid lyhörda för önskemål och att hela tiden tillhandahålla någon rolig aktivitet som uppskattas av alla!

Vi anser det vara viktigt att med jämna mellanrum umgås under mer avslappnade former, för att på så sätt skapa en starkare relation mellan oss kollegor.

Vi är en organisation som har stor tillit till varandra där den familjära närvaron alltid är närvarande. Vår företagskultur uppmuntrar till gemenskap och nära till skratt – ett skönt och drivet gäng med glimten i ögat helt enkelt!