Om oss

Om oss på Raccoon

Hur arbetar jag som konsult med egen agent?

På Raccoon erbjuder vi specialistkompetens inom projektledning och systemutveckling såväl som test, och produktägarskap – allt med en affärsmässig och professionell prägel.

Hos Raccoons konsulter står tekniken alltid i centrum. Här är det inte enbart kompetens som gäller, utan även en outtröttlig dedikation inför själva uppdraget. Vi är ett samspelt team som värnar om både transparens och ett personligt bemötande hos våra kunder.

Nyfikenhet i kombination med en positiv laganda är några av våra viktigaste stöttepelare där vi bistår med ett tryggt och hjälpsamt företagsklimat. Aktuella och påhittiga lösningar som resulterar i nöjda kunder är vår melodi.

Är du intresserad av att börja jobba som konsult och funderar på hur du ska gå till väga? Eller är du i färd med att byta arbetsgivare? Det kanske till och med är så att du har ett eget företag och vill börja samarbeta med spännande och innovativa samarbetspartners? Oavsett läge tycker vi att du ska höra av dig till oss!

VÅRA LÖFTEN

GEMENSKAP
  • Vi lovar att engagera oss och verka för att bygga starka och långsiktiga relationer både med varandra och med våra kunder.
  • Vi lovar att stödja våra konsulters vilja inom både kompetensutveckling och på personligt plan.
  • Vi lovar att Raccoon är ett företag där varje individ behandlas på samma sätt och på lika villkor. Alla ska ha en chans till rätt förutsättningar och likvärdiga möjligheter
  • Vi lovar att utifrån allas våra inputs och feedbacken vi levererar bygga och utveckla det absolut bästa företaget man kan arbeta på inom konsultbranschen.

VI SÖKER DIG

VI SÖKER DIG

En konstant rekrytering av konsulter är kontinuerligt pågående hos oss på Raccoon.

Vårt motto är rätt person på rätt plats där vi alla pratar samma språk. För oss är det som sagt viktigt att arbeta med rätt personer, och ännu viktigare – att våra medarbetare ser innovativt på framtiden tillsammans med oss.

Raccoon Consulting jobbar med konsultuppdrag inom system- och webbutveckling. Vi letar efter dig som har kompetens och erfarenhet av just detta, men också utav programmering, test och produktägarskap.

Genomsyras du också av våra grundvärderingar bestående av gemenskap, professionalism och engagemang är vi övertygade att Raccoon är rätt plats för dig.

Välkommen att kontakta en av våra konsultagenter.

Aktiviteter med Raccoon

Aktiviteter med Raccoon

Vi skapar puls

Vi på Raccoon älskar teambuilding och ordnar regelbundet aktiviteter i form av middagar, konferenser, kick-offs och allt däremellan som gör dagarna på jobbet lite roligare.

Självklart är vi alltid lyhörda för önskemål och att hela tiden tillhandahålla någon rolig aktivitet som uppskattas av alla!

Vi anser det vara viktigt att med jämna mellanrum umgås under mer avslappnade former, för att på så sätt skapa en starkare relation mellan oss kollegor.

Vi är en organisation som har stor tillit till varandra där den familjära närvaron alltid är närvarande. Vår företagskultur uppmuntrar till gemenskap och nära till skratt – ett skönt och drivet gäng med glimten i ögat helt enkelt!

konSultagent

Jonas Carlqvist


information

Leder vårt bolag med med ett öppet ledarskap där alla är unika i Raccoon Familjen. Uppmuntrar till egna initiativ inom bolaget. Som person är han en kille som gillar all sport som har en boll. Han har svart bälte i Relationsrelaterade aktiviteter. En kombination av delat ledarskap med Jonas Venström är det bäddat för framgång.


070 757 27 78

Jonas Venström


information

Jonas är den som knyter ihop säcken när det gäller att hitta det bästa medarbetarna i Raccoon. Avtal, strategifrågor samt en ledare som inte är rädd att lösa jobbiga knutar. Privat älskar han natur och Dalarna. En galen Liverpool fan samt tvekar inte att ta med sig några lättöl och vänner till Discogolfbanan 


070 744 13 88