SVERIGES GLADASTE KONSULTER

VÅRA LEDORD STAVAS KUNSKAP, KVALITET OCH KUNDFOKUS

Bli en del i Raccoonfamiljen. Vi jobbar för våra medarbetare

KONSULTER

Raccoon

Vi erbjuder våra uppdragsgivare ett stort utbud av konsulter eller hela team

Våra konsulter är ett härligt gäng som ofta jobbar tillsammans inom ett eller flera projekt – alltid dedikerade på målet och ett skräddarsytt och professionellt resultat.

Ett tips till er som uppdragsgivare är att ni anlitar ett komplett team. På så sätt sparar ni både tid och pengar och har en startklar lösning av kompetenta medarbetare som är redo att hjälpa just er.

Ni ska välja Raccoons konsulter för att vi är experter på att leverera rätt kompetens. Vi har ett genuint intresse av att hjälpa både gamla och nya kunder på bästa möjliga sätt. Därför är även kvalitetssäkrade regelbundna avstämningar en självklarhet för oss.

Förtroendet mellan oss och våra uppdragsgivare är något vi verkligen värderar, och vi har alltid en öppen dialog som ligger högt i tak mellan båda parter.

Våra värderingar

Raccoon

Gemenskap har alltid varit en viktig del i företaget.

Gemenskap har alltid varit en viktig del i företaget.

Engagemang och professionalism är en självklarhet sedan tidigt i företagets DNA.

Vi vill vara ett företag där våra konsulter alltid ska känna sig sedda och uppskattade för vad de gör.

Varje medarbetare har sin egna individuella utvecklingsresa hos oss.

Alla som jobbar för Raccoon ska känna sig accepterade och respekterade precis som dom är. I vårt “lag” har vi en huvudstrategi som alla följer men varje roll äger sin egna frihet.

“Det är vi människor som skapar våra framgångar”

Att vara Konsult hos oss

Raccoon

Den bästa idrottaren och filmstjärnan har alltid ett kompetent team bakom sig.

Vi kommer därför att bistå dig med en egen konsultagent när du börjar som konsult hos oss. Agenten i fråga kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att just du ska hitta ditt drömuppdrag.

Ni kommer att jobba tätt ihop där du i bästa möjliga mån kommer att få hjälp och stöd att uppnå dina mål för att nå de bästa förutsättningarna på marknaden.

Vårt konkreta syfte med denna strategi är att just du personligen ska uppnå en sylvass profil och etablera dig på marknaden.

Raccoon

Senaste nytt inom Raccoonfamiljen

Våra medarbetare har alltid full uppbackning inom alla områden de förväntar sig och lite till. Konsulter som ansluter sig till Raccoon har alltid en Konsultagent som hjälper dig med att hitta rätt uppdrag och även coachar dig i din affärsmässiga karriär. Vi erbjuder också alla anslutna konsulter att var med och äga i Raccoons framtid.

Aktiviteter med Raccoon

RACCOON

Vi skapar puls

Vi på Raccoon älskar teambuilding och ordnar regelbundet aktiviteter i form av middagar, konferenser, kick-offs och allt däremellan som gör dagarna på jobbet lite roligare.

Vi anser det vara viktigt att med jämna mellanrum umgås under mer avslappnade former, för att på så sätt skapa en starkare relation mellan oss kollegor.

Vi är en organisation som har stor tillit till varandra där den familjära närvaron alltid är närvarande. Vår företagskultur uppmuntrar till gemenskap och nära till skratt – ett skönt och drivet gäng med glimten i ögat helt enkelt!

Uppdrag

Vår kollega Daniel arbetar som utvecklare hos Agria Djurförsäkring. Han ingår i ett agilt team som arbetar enligt SAFe metodiken. Hans fokus är primärt backend utveckling med C# i Agrias olika webbplatser och system.
 


Vår kollega Iyad arbetar hos TransDev som är en av Sveriges ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I uppdraget  fokuserar man på att underlätta analyser av resor inom kollektivtrafiken. Information samlas in för att kunna förutse brister samt göra justeringar för att göra resorna smidiga och bekväma för resenärerna. Iyad arbetar med MQTT, Groovy, SQI och RedyApi.


Johan arbetar i ett team format för att ta en monolitisk applikation och bryta upp den i respektive domäner till mikrotjänster. Han hjälper team som ansvarar för domänen experimentera, planera och exekvera på migreringen. De lyser också genom applikationen för att hitta flaskhalsar vid framtida expansion. Tekniker som används är Java, Postgresql, AWS tjänster, splunk, Datadog, typescript, reactjs.


VI SÖKER DIG

RACCOON

Jobba hos oss!

Vårt motto är rätt person på rätt plats där vi alla pratar samma språk. För oss är det som sagt viktigt att arbeta med rätt personer, och ännu viktigare – att våra medarbetare ser innovativt på framtiden tillsammans med oss.

Raccoon Consulting jobbar med konsultuppdrag inom system- och mobil/webbutveckling. Vi letar efter dig som har kompetens och erfarenhet av just detta, men, IT- Projektledare, Produktägare och test.

Genomsyras du också av våra grundvärderingar bestående av gemenskap, professionalism och engagemang är vi övertygade att Raccoon är rätt plats för dig.

Välkommen att kontakta en av våra konsultagenter.

Kontakta oss

Jonas Carlqvist


information

Leder vårt bolag med med ett öppet ledarskap där alla är unika i Raccoon Familjen. Uppmuntrar till egna initiativ inom bolaget. Som person är han en kille som gillar all sport som har en boll. Han har svart bälte i Relationsrelaterade aktiviteter. En kombination av delat ledarskap med Jonas Venström är det bäddat för framgång.


070 757 27 78

Jonas Venström


information

Jonas är den som knyter ihop säcken när det gäller att hitta det bästa medarbetarna i Raccoon. Avtal, strategifrågor samt en ledare som inte är rädd att lösa jobbiga knutar. Privat älskar han natur och Dalarna. En galen Liverpool fan samt tvekar inte att ta med sig några lättöl och vänner till Discogolfbanan 


070 744 13 88

samarbetspartners